Haber

24 Ekim 2023 Salı Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiğiniz şey. Haberleri sizler için derledik. İşte 24 Ekim Salı akşamının kaçırmamanız gereken, mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Gazze’de sivillere yönelik saldırılar nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ulusal yas ilan edilirken, Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri de iptal edildi. Kararın ardından TRT Müzik’te yayınlanan eğlence programı tepki çekti.

Birkaç hafta önce kara para aklama iddiasıyla Türkiye’nin gündemine gelen ve o günden bu yana sessiz kalan, dört ayrı suçtan soruşturulan Dilan-Engin Polat çiftinden “kamuoyuna açıklama” geldi.

Galatasaray-Bayern Münih maçını yayınlayan Exxen çöktü. Kullanıcılar giriş yapmaya çalıştıklarında ‘İstediğiniz sayfa yüklenemedi’ uyarısıyla karşılaştılar. Platform kullanıcıları ise olaya sosyal medyadan tepki gösterdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i konuk eden Galatasaray, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Maçla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın katılacağı Brand Week İstanbul’un sponsorluğunu üstlenen Togg, sosyal medyadaki tartışmaların ardından etkinlikten çekileceğini duyurdu.

Pavyonda dans eden kadının görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Müge Anlı’da kız kardeşini öldürmekle suçlanan Nazmiye’nin, ‘Erkeklerden nefret ediyorum’ dedikten sonra programda çalışan güvenlik görevlisine mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Olayın ardından sinir krizi geçiren Nazmiye, Twitter kullanıcılarının gündemine oturdu.

Mersin’de aynı hastanede görev yaptığı stajyer doktor NN’yi yaralayan Ersin K.’nin saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ersin K’nin yerde yatan NN’ye defalarca ateş ettiği görülürken, saldırganın gözaltına alındığı öğrenildi.

Hamas’ın dün serbest bırakmasıyla bir militanın elini sıkıp veda eden İsrailli rehine Yochaved Lifshitz, tedavi gördüğü hastanede basına açıklama yaptı. Gazze tünellerinde yaşananları anlatan Lifshitz, İsrail ordusunun savunma sistemini de eleştirdi.

haber-dulkadiroglu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu