Haber

Artvin başkanlarından Yıldızlı’ya destek

ARTVİN (İGFA) -Genel seçimlere 9 gün kala siyasi partiler saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İlimizde CHP Kocaeli Milletvekili adayı Harun Yıldızlı saha çalışmalarına ilk günkü şevkle devam ediyor. Yıldızlı, dün gece Kartepe bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Şirinsülhiye, Şevkatiye ve Suadiye’yi gezen Yıldızlı’ya Artvin Belediye Başkanı Demircan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk eşlik etti.

“BU BÖLGEDEN EVLİYİM”

Harun Yıldızlı’nın seçim çalışmalarına takviye için gelen Artvin belediye başkanları vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İlk olarak Şirinsülhiye’de vatandaşlarla buluşan Yıldızlı, “Bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ben bu bölgedenim. Akrabalarımın çoğu bu bölgede yaşıyor. Her zaman uygun bir vekil olacağım. Senin problemlerin benim sorularım. Hepinize bir telefon kadar yakınım.”

“YOL İÇİN AŞKIMIZI KİMSE SORGULAMAZ”

Daha sonra Yıldızlı ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinin ardından Suadiye’ye geçerek kahveli toplantı yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Yıldızlı, Cumhur İttifakı temsilcilerinin bölücü dilinden şikayet ederek, “Partimiz savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Bayrağımızı ve vatanseverliğimizi kimse sorgulayamaz. Cumhur İttifakı temsilcileri projelerini anlatmak yerine bize ağır ithamlarda bulunuyorlar. Çünkü yapacakları bir şey yok. Ekonomiyi alt üst ettiler.

“Gençler Yurt Dışına Gidiyor”

Anneler çocuklarının beslenme çantasına tost veya meyve suyu koyamazlar. Yaşlılarımız, doktorlarımız, mühendislerimiz yurt dışına gidiyor. Büyük bir beyin göçü yaşıyoruz. İktidara geldiğimiz bu akışı tersine çevireceğiz. Seçimimizin ilk gününde Meclis’te bir yolsuzluk soruşturma kurulu kuracağız. Kan ve çadır satan Kızılay reisleri artık olmayacak. Beceriksiz takımlara devletten el konulacak.”

ŞEVKATİYE CHP’LİLERE SAYGI GÖSTERDİ

Suadiye programının ardından Şevkatiye Mahallesi’nde çalışmalar devam etti. Burada esnafları ziyaret eden Yıldızlı ve belediye ileri gelenleri, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Buradaki program gece geç saatlere kadar devam etti.

sivrice-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu