Haber

Bright Osayi-Samuel: Takım olarak ilk resmi maçımızı dört gözle bekliyoruz

“Takım olarak ilk resmi maçımızı sabırsızlıkla bekliyoruz”

“En güzel dönemim hocamızın burada olduğu zamanlardı”

Mustafa AKIN/ İSTANBUL,- Fenerbahçe’nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel, “Şu anda Fenerbahçeliyim. Dedikodu dinlemiyorum. Benim işim bulunduğum yere odaklanmak. Tamamen Fenerbahçe’ye odaklanmış durumdayım.”

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Elemeli Tip ilk maçında yarın Moldova temsilcisi Zimbru’yu konuk edecek. Parlak Osayi-Samuel, sarı-lacivertlilerde oynanacak maç öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bright Osayi-Samuel, takımdaki herkesin özgüveninin yüksek olduğunu belirterek, “Yeni hocamızın gelişinden bu yana çok çalışıyoruz. Yeni bir felsefeye alışmaya çalışıyoruz. Şu anda hepimiz kendimize çok güveniyoruz. Şu anda hepimiz kendimize çok güveniyoruz. Evimizde taraftarımızın önünde oynayacağımız maçların önemini biliyoruz. Teknik direktörümüzün de dediği gibi ilk izlenim çok önemli.” Osayi-Samuel, “Biz oyuncuyuz, taraftarımız teknik direktörümüzün nasıl bir oyun oynadığını biliyor. Aslında hepimiz hocamızın önceki dönemden ne istediğini biliyoruz. Önceki dönemden hocamızın ne istediğini biliyorum. Grup olarak hepimiz buna hakimiz. Benim için en uygun dönem hocamızın burada olduğu dönemdi. Grup olarak çok özgüvenli oynadık. Hocamızın bizden istediği şeyler var, yerine getirmeye çalışıyoruz. Rusya’daki kamp bizim için iyi geçti. Orada oynadığımız hazırlık maçları gelişimimiz için önemliydi.” “FENERBAHÇE’YE ODAKLANIYORUM”

Fenerbahçe’ye odaklandığını ifade eden Nijeryalı sağ bek, “Şu anda Fenerbahçeliyim. Söylentilere kulak asmıyorum. Benim işim bulunduğum yere odaklanmak. Tamamen Fenerbahçe’ye odaklandım. Hocamıza inanıyorum. O bana inandığına beni inandırıyor. Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu