Haber

Continental, TransAnatolia’da General Tire Lastikleri ile Heyecanını Paylaşıyor

Dünyanın en iyi ralli raid yarışlarından biri olarak kabul edilen TransAnatolia, Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle bu yıl Samsun’da başladı ve 9 Eylül’de İzmir’de tamamlandı. Bu yıl Continental markalarından General Tire, Bu heyecanlı maceranın lastik sponsorluğunu üstlendi. Genel Lastik; 7/24 kesintisiz ralli keyfi için üstün performans sunan, çamurlu, kumlu ve taşlı yollarda yol tutuş performansıyla öne çıkan Grabber AT3 lastikleriyle yarışçılara eşlik etti. Continental, bu yıl Volkswagen Ticari Araç markasıyla yaptığı iş birliği çerçevesinde markanın premium pick-up modeli Amarok Aventura ile yarışa katıldı.

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı TGA’nın destekleriyle 13. kez düzenlenen TransAnatolia, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı münasebetiyle Samsun’da start aldı. Kurtuluş Savaşı 9 Eylül’de İzmir’de tamamlandı. Yarışa Motosiklet, Quad, SSV, Otomobil ve Kamyon kategorilerinde toplam 122 yarışçı katıldı. Continental markalarından General Tire bu yıl da bu güçlü yarışın lastik partneri oldu. Yarışın “Resmi Lastik Sponsoru” General Tire, yarışmaya katılan takımlara lastik tedarikinin yanı sıra uzman grubuyla lastik değişimi ve onarımına da destek verdi.

 

Continental, bu yıl yarışa Volkswagen Ticari Araçlar ile yaptığı iş birliği kapsamında markanın premium pick-up modeli Amarok Aventura ile katıldı. Raid kategorisindeki yarışa, @travelcomics hesabından Franziska Niehus, zorlu offroad koşullarında yüksek performansıyla öne çıkan Yeni Amarok Aventura ve yardımcı pilot olarak Sadık Sürüş Eğitmeni Gülünay ile katıldı.

 

Kesintisiz ve güvenli bir macera için sürücülere yarışta General Tire’ın SUV, pikap ve arazi aracı sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirdiği arazi lastiği Grabber AT3 eşlik etti. Grabber AT3, yenilikçi sırt tasarımıyla arazi tabanına tutunmayı sağlayarak üstün yol tutuşu sağlar. Açık sırt sırtı kendini etkili bir şekilde temizler ve çamurda ilave kavrama sağlar. Geniş yanak dişleri lastik gövdesini taşlara, kayalara ve döküntülere karşı korur.

 

Continental Hakkında

Continental, yolcuların ve işyerlerinin sürdürülebilir ve birbirine bağlı hareketliliğini mümkün kılan ileri teknolojiler ve hizmetler geliştirmektedir. 1871 yılında kurulan teknoloji şirketi; Araç, makine, trafik ve ulaşım konularında güvenli, verimli, akıllı ve uygun maliyetli çözümler sunar. 2022 yılında 39,4 milyar euroluk satışa ulaşan Continental, halen 57 ülke ve pazarda yaklaşık 200.000 kişiye istihdam sağlıyor.

 

Lastik Kümesi dünya çapında 24 üretim ve geliştirme merkezini içermektedir. Continental, 2022 mali yılında devam eden 14 milyar avroluk satışı ve 57.000 çalışanıyla dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biridir. Lastik üretiminde teknoloji liderlerinden biri olan Continental, binek otomobillerden ticari ve özel araçların yanı sıra iki tekerlekli araçlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Continental, Ar-Ge’ye devam eden yatırımlarıyla mobilitenin daha güvenli, daha ekonomik ve daha çevre dostu olmasına büyük katkı sağlıyor. Tire Cluster’ın portföyü, lastik ticareti ve filo uygulamalarına yönelik hizmetleri ve dijital yönetim sistemlerini içerir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu