Haber

Engellilerden Bursaspor’a destek

Osmangazi Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan Bursaspor-Nazilli Belediyespor maçına OBAM’da okuyan 30 engelli bireyi götürdü. Engelliler Bursaspor’a hayırlı uğurlu gelirken, yeşil beyazlı ekip karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezi’nde (OBAM) eğitim gören 30 engelli bireyin futbol maçı izleme dileğini gerçekleştirdi. Hayatlarında ilk kez futbol maçı izleyen engelliler, yeşil beyazlı takıma gönülden destek verdi. Osmangazi Belediyesi lojmanından maçı anne ve babasıyla birlikte izleyen engelliler, maçın başından sonuna kadar Bursaspor’a tezahürat yaptı.

Futbol maçı izleme hayalleri gerçek olan engelli bireylerin heyecanı ve mutluluğu yüzlerine yansıdı. OBAM’lı engelli bireyler de Bursaspor için şanslıydı. 4 maçtır galibiyet hasreti yaşayan yeşil beyazlı ekip, engellilerin tribünden izlediği maçta galibiyet hasretine son verdi ve karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Karşılaşma boyunca Bursaspor’a destek veren engelliler, galibiyet coşkusu ile stattan ayrılırken, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu