Haber

İlişki teklifini reddeden sevgilisini dövdü: “Babam serbest, atarsa ​​2 yıl”

Zonguldak’ta ilişki yaşamayı reddedince 24 yaşındaki sevgilisi MA tarafından şiddete uğrayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi AA, darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu. Askıya alınan MA, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, 30 Nisan’da İncivez Mahallesi’nde meydana geldi.

Üniversite öğrencileri MA ve sevgilisi AA, bir cümbüşte eğlendikten sonra evine gitti. Argümana göre; MA burada sevgilisine teklifte bulundu ancak AA bunu reddetti.

Red cevabı alan AA ve MA arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi MA’nın AA’ya hakaret ve küfürler savurarak kolunu sıkmasına neden oldu. Polisi arayan AA, darp ihbarı alarak şikayetçi oldu.

Polis merkezine çağrılan MA, ortada tartıştıklarını, kendisini korumak için sevgilisinin bileğinden tuttuğunu söyledi. Hakkında uzaklaştırma kararı verilen MA, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bileğinde ve kolunda morluklar bulunan AA, yaşadıklarını şöyle anlattı:

1,5 aydır birlikteydik. Ayrıldık ve barıştık. Daha önce de şiddet uygulamış. Partiden sonra başka bir okuldan kız arkadaşım MA ve ben evime gittik. Kafayı bulmuştu, hepimiz alkol almıştık.

Arkadaşım tuvalete gitti. Bu sırada MA bana cinsel yönden yaklaşmaya başladı. ‘Yapma’ dememe rağmen beni kendine doğru çekti. Kolumu tutuyordu. ‘Bırak’ dedim ve karşı koltuğa oturdum. Açıkça istemediğimi söyledi, o. Ve bana ‘Bizi istemiyor musun? ‘Hayır, biz değil; Cinsel olarak hiçbir şey yaşamak istemiyorum’ diye yanıtladım.

Sonra saymaya ve küfür etmeye başladı. Ben ‘Git’ diyene kadar gitmedi, benim evimde kaldı. Ceketini tuttum ve “Çık dışarı” dedim. Arkasını döndü ve bileklerimi sıkmaya başladı. ‘Canım acıyor’ dedim, hiçbir şekilde bırakmadı. Sonra bir şekilde kendimi geri çektim.’

Daha sonra polise haber verdiğini belirten AA, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Gitmesini beklemek için odama gittim ve polisi aradım. Aradım ama içeriden hakaret etmeye devam etti. Hakaretlerin ardından tekrar odamdan çıktım. Evimden hiç ayrılmadı. Onu kapıya doğru itmeye başladım. Kapıda bir arbede daha oldu. Kollarımı sıkmaya başladı. Kendimi korumak için bir kez tokat attım. Sonra polisler beni geri aradı. Darp raporu alındıktan sonra karakola gittik. Hem uzaklaştırma kararı çıkardım hem de şikayette bulundum.

Zorlama ve tacize sessiz kalmayacağını ifade eden AA, sosyal medya hesabından vücudundaki yara izlerini gösteren bir fotoğraf da paylaştı. AA yaptığı paylaşımda, “Yaşadıklarımı bir çerçeveye sığdırabilseydim bunlar olurdu. Herkesi vicdanıyla ve yaptıklarıyla baş başa bırakıyorum.”

Öte yandan serbest kalan MA’nın sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak “Baba serbest. Haha 2 yıl” yazdığı görüldü.

habergermencik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu