Haber

İstismar Mağduru Çocuk: “Söylemediğim İçin Bana 100 TL Verdi”

Geçen yıl Mart ayında Bartın’da kendi çiğköfte dükkanında 13 yaşındaki EK’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan ST, suçlamaları reddetti. EK, ‘Olaydan kimseye bahsetme ve bana 100 TL verdi, şikayetçiyim’ dedi.

Olay, geçen yıl mart ayında kent merkezindeki bir çiğ köfteci dükkanında meydana geldi. Bartın’da yaşayan 8. sınıf öğrencisi EK, okuldan 2 arkadaşıyla çiğ köfteciye gitti. Teze göre EK, iş yeri sahibi ST tarafından dükkanın arka kapısında cinsel istismara uğradı.

ST, çocuğa cinsel istismarı kimseye söylememesi karşılığında 100 TL verdi. Çocuk durumu annesi NK’ye anlattı. Anne karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Çiğ Köfteci ST, ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ST hakkında Bartın Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan dava açıldı. Tutuksuz yargılanan sanık, ST Bartın Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada hakim karşısına çıktı. Duruşmaya EK, annesi NK ve tarafların avukatları da katıldı.

Yaşadıklarını anlattı

Duruşmada yaşadıklarını anlatan EK, “Ortaokuldan 2 yakın arkadaşımla okulun altındaki dükkana gittik. Burada işletme sahibi daha sonra bizi dükkanın arkasına götürdü. İşletme sahibi ST, benim için sigara içer misin?’ söz konusu. ben de içtim O zamanlar kulaklıkla müzik dinliyordum. Sonra bana döndü ‘Benimle dans eder misin?’ söz konusu. Ben de yaptım. Dans ederken beni kendine doğru çekti ve bana dokunarak cinsel tacizde bulundu. Sonra koltuğa oturduk. Sonra bana alkol almak istedi. kabul etmedim Ertesi gün tekrar gittim. ‘Annemle İstanbul’a gideceğim’ dedim, olayı kimseye anlatmamamı söyleyerek bana 100 TL verdi. kişiden şikayetçiyim”terimleri kullandı.

Davaya katılan Anne NK, ifadesinde belirtti. , “Kızımı İstanbul’da 4 duvar arasında büyüttüm, ona bir şey olmasın diye titredim. Sonra barışçıl dediğim Bartın’daki akrabalarımızın yanına geldik ama burada başımıza kötü bir şey geldi. Sanığın bir çocuğa alkol ve sigara ikram etmesi bile suçtur. kişiden şikayetçiyim”dedi.

“Her zaman korudum”

Öte yandan tutuksuz yargılanan sanık ST, suçlamaları reddederek, şunları söyledi: Ailenin bu şikayeti başkalarının baskısıyla yaptığını düşünüyorum. Her gün iş yerimize gelirlerdi. Öyle olsaydı gelmezlerdi. İş yerimde yaşanan hırsızlıktan sonra hiç gelmediler. Bana ‘İstanbul’a gideceğim’ dedi. Harçlık olarak da 100 TL verdim. Onları her zaman korudum ve savundum. sertifikamı talep ediyorum”söz konusu.

Mahkeme heyeti, savcının mütalaasını hazırlaması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

haber-pamukkale.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu