Haber

M’Baye Diagne’den Fenerbahçe açıklaması

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Fatih Karagümrük’ün golcüsü M’Baye Diagne, sarı-lacivertlilerle oynanacak maç öncesi Beyaz TV’ye açıklamalarda bulundu.

“Gelecek sezon için plan yapmadım”

Diagne’nin açıklamalarında,

Karagümrük zihniyetini beğendiğim bir kulüp. Grupta birçok İtalyan var, anlaşabileceğim birçok insan var. Öğretmenimiz de İtalyan. Bulunduğum yerde başarılı olabileceğime inanıyorum ve Karagümrük’te de başarılı olacağımı biliyordum. Ekip olarak iyi işler yapıyoruz.

Gelecek sezon için plan yapmadım. Karagümrük için sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Nereye gidersem gideyim gol atmaya devam edeceğim. Amacım memnun kaldığım yerde kalmak. Düzgün bir şekilde bağlantı kurmam ve olduğum yerde hoş olmam gerekiyor.

“Galatasaray’da kötü bir durum yaşamadım”

Galatasaray’da çok mutluydum, sakatlığımdan dolayı 7 ay forma giyemedim. Geri döndüm, formayı istiyordum ama normalde takımı güçlendirmek için transfer yapıyorlardı. Kimse bana git demedi, zaman bulup bulamayacağımı sordum ve teklifler olduğunu söyledim. Karagümrük’ün teklifini değerlendirmek istedim. Galatasaray ile kötü bir durumum olmadı, onlarla hala konuşuyorum. Nereye gidersem gideyim, sahada elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Her zaman kendimi Kasımpaşa, Galatasaray ve Karagümrük’te göstermek istemişimdir ve bunu başardığımı düşünüyorum.

“Türkiye’nin en iyi forveti benim”

İstatistiklere dayalı olarak söylediğim için kendimi Türkiye’nin en golcü oyuncusu olarak söyledim. Benden daha iyileri olabilir ama şu anda istatistikler bunu söylüyor.

“Birden fazla gol atmaya çalışacağım”

Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir maç oynayacağız. Çok kritik bir maç oynayacağız. Çok düzgün giden bir formumuz var, onu devam ettirmek ve üzerine inşa etmek istiyoruz. zirveye çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle grup için ne gerekiyorsa yapacağım. Her zaman olduğu gibi sahada kendimi hedefe hazırlayacağım. Birden fazla gol atmaya çalışacağım. Bunlardan bir veya birkaçını atmaya çalışacağım.

Fenerbahçe maçındaki gol sevincim için bir şeyler hazırlıyorum. Beklediğim bir şey var. Özel şeyler hazırlayacağım.

“Sinan Engin ile boks maçı yapabiliriz”

Ben de boks yapıyorum, Sinan Engin’in de boks yaptığını biliyorum. Mike Tyson’a meydan okuyan biri. Sanırım kısa bir boks maçı yapabiliriz. Maç yaparsak kısa sürer diye düşünüyorum çünkü hücumla başlayacağım.

haberelmadag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu