Haber

Nurettin Gökduman kimdir? Yeni Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman kaç yaşında, nereli? Nurettin Gökduman’ın hayatı ve biyografisi!

Nurettin Gökduman kimdir? Sorusu, Resmi Gazete’de yayınlanan atamaların ardından gündemdeki sorular arasında yer alıyor. Yeni İzmir Emniyet Müdürlüğü Celal Sel Dinç ile ilgili detaylar birçok kişi tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla çıkarılan kararnameye göre 52 ilin emniyet müdürleri değişti. Peki Nurettin Gökduman kimdir? Yeni Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman kaç yaşında, nereli? Nurettin Gökduman’ın hayatı ve biyografisi!

NÜRETTİN GÖKDUMAN KİMDİR?

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Nurettin Gökduman, 1968 Malatya doğumludur. 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olmuştur. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2000 yılında Türkiye ve Orta Doğu Kamu Yönetimi Enstitüsü’nde (TODAIE) Kamu Yönetimi alanında “Yüksek Lisans” yaptı. Sırasıyla İstanbul, Hakkari, Ankara, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Kayseri illerinde çeşitli birimlerde görev yaptı. 2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Başmüfettişliği görevine atandı. 11.02.2014 tarihinde Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı. 2018/262 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Kararı ile 19.01.2015 tarihinde Osmaniye İl Emniyet Müdürü, 26/12/2018 tarihinde Rize İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 2 Ağustos’ta yayınlanan Resmi Gazete kararıyla Kahramanmaraş Emniyet Müdürü olarak atandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu