Teknoloji

Orijinal Counter-Strike’ı kurulum gerektirmeden tarayıcıda nasıl oynanır?

Counter-Strike şüphesiz şimdiye kadar geliştirilmiş en tanınmış birinci şahıs nişancı oyunlarından biridir. Oyun, LAN partilerinde gerçek bir hit olmayı başardı ve bugün hala yarışmalarda oynanıyor.

Tabii tüm bu yolculuk orijinal Counter-Strike’ın piyasaya sürülmesiyle başladı. Ve şimdi, bu klasiği doğrudan tarayıcınızda, herhangi bir rastgele yükleme işlemi gerekmeden oynayabilirsiniz.

O zamanlar yüksek donanım özellikleri gerektiren birçok oyun artık eski ofis bilgisayarlarında bile oynanabiliyor. Donanım giderek daha yeterli hale geldi, böylece geçmiş yılların donanım canavarı oyunlarını birkaç yıl önceki sıradan bilgisayarlarda bile sorunsuz oynayabiliyoruz.

Ancak bahsettiğimiz Counter-Strike doğrudan tarayıcıda çalışıyor, bu yüzden bir konseye bile ihtiyacım yok. bu bağlantısizi doğrudan çoğu çevrimiçi olmak üzere 1.000’den fazla aktif oyuncuyu barındıran web uygulamasına götürür.

Saf nostalji: Tarayıcıda Orijinal Counter-Strike

Web sitesini açtığınızda, ilk önce çok kafa karıştırıcı görünen bir sayfa tarafından karşılanacaksınız. Burada mevcut sunucuları ve çeşitli filtreleri görebilirsiniz.

Hangi ülkelere bağlanmak istediğinizi seçin. Birçok ülkede birçok sunucu var. Oyun moduna göre de bir filtre var.

Sunucu seçiminden sonra “Oyunu başlat”a tıklayın. Orta sütunda sunucunun dolu olup olmadığını görebilirsiniz – katılımcı sayısı her türde 20 ile sınırlıdır.

Küçük bir not: Bazı sunucular bir düzeyde ustalığa sahiptir. Yani bu sunuculara ancak kendinizi kanıtlamışsanız katılabilirsiniz.

haberarpacay.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu