Teknoloji

Star Wars Outlaws’tan Yeni Ekran Görüntüleri

 
Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve tanıtımı yapılan açık dünya Star Wars oyunu Star Wars Outlaws için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Son zamanlarda oynanış görüntülerinin yayınlanmasıyla birlikte oyunun nasıl görüneceğini az çok biliyoruz ve bu ekran görüntüleri ile farklı atmosferlere göz atıyoruz.
 
Star Wars Outlaws, açık dünya deneyimi sunuyor
 
 
 
The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi etkinliklerinin ortasında geçen yapımda açık dünyayı istediğimiz gibi keşfedebiliyor ve farklı gezegenlere gerçek adımlar atabiliyoruz. Her bölgenin kendi tasarımı, yapısı ve atmosferi vardır. Oyunda bir Jedi olarak değil, suç örgütleriyle bulaşan Kay Vess isimli bir karakter olarak oynuyoruz.
 
Kay Vess isimli karakterin diğer Star Wars oyunlarında olduğu gibi tatlı bir tabiata sahip bir arkadaşı var. Nix isimli bu yardımcı karakter oyun boyunca yanımızda ve bu karakterle birlikte çeşitli kombolar oluşturabiliyoruz. Duo olarak atıldığımız oyunda aracımızla çevreyi dolaşabiliyor, keşfedebiliyor ve diğer bölümlere hatasız ilerleyebiliyoruz.
 
Bir süredir arka planda geliştirilen Star Wars Outlaws, 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu