Teknoloji

Starfield Mod Araçları Ne Zaman Geliyor? İşte Açıklama!

Aslında Starfield için halihazırda pek çok farklı mod yayınlanmış durumda. Ama elbette bunlar mod yapımcılarının kendi imkanları. Bethesda Softworks yaptığı açıklamayla Starfield mod araçlarının çıkış zamanıbeklenen açıklamayı yaptı.


İlginizi Çekebilir:  Ücretsiz Starfield DLSS Modu Yayınlandı


Elbette birçok oyuncu artık odak noktasını uzay macerasına çevirdi. Aşıklar kadar hayal kırıklıkları da yaşanırken, altı milyon oyuncu sayısı aşıldı. Steam mağazasında ise 330.723 eşzamanlı oyuncu ile Skyrim oyununun tüm zamanların rekoru kırıldı.

Önümüzdeki dönemde Bethesda Game Studios, Starfield içeriğini destekleyecek ve lansman büyük ihtimalle modlama araçlarıyla yapılacak.

Starfield Mod Tools Direktörü Todd Howard Açıklandı

Yönetmen Todd Howard tarafından yapılan yeni açıklamaya göre Fallout 4 Creation Kit’in benzeri olacak Starfield Creation Kit, 2024 yılında piyasaya sürülecek. Her türlü modu oluşturmamıza olanak sağlayan araçlarla üreticiler karşımıza çıkacak. indirilebilir içerik boyutlu modlar.

Hatırlayacağınız gibi, kıdemli küresel ilişkiler ve pazarlama başkan yardımcısı Pete Hines, Starfield oyununun mod yapımcıları için bir cennet olacağını söylemiş ve kendi gezegenimizi yaratmanın bile mümkün olabileceğinin müjdesini vermişti.

Son olarak şu anda deneyebileceğiniz modlar arasında hemen hemen tüm gezegenler için 8K doku paketi getireni, renk filtrelerini kaldırıp renklerin daha doğal görünmesini sağlayanı ve renklerin daha doğal görünmesini sağlayanı buradan indirebilirsiniz. Buradan koşarken yaşanan gecikme sorunları. Ayrıca tüm Starfield modlarına buradan erişebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu