Haber

Taliban Ekonomi Kurmayları Türkiye’ye İndi: Tartışma Yarattı

Afganistan’da yönetimi devralan Taliban yönetiminin ekonomi heyeti Türkiye’yi ziyaret etti. Ekibin havalimanından paylaştığı görüntü tartışma yarattı.

ABD’nin çekilmesinin ardından Taliban’ın Afganistan’da yönetimi devraldığı kişinin Merkez Bankası başkanı olarak bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Özellikle kadınlar üzerinden yürütülen siyaset tartışmaların ana odağı olmaya devam ederken, Afganistan Merkez Bankası Başkanı’nın soldaki Hacı Muhammed İdris isimli kara sakallı kişi olduğu anlaşıldı.

Son olarak Afganistan haber sitesi TOLONews’te yer alan bir haber dikkat çekti. Afganistan’ın ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Molla Abdul Ghani Baradar ve beraberindeki heyetin bugün Türkiye’yi ziyaret ettiği belirtildi.

Başbakan’ın ekonomiden sorumlu yardımcısı ve beraberindeki heyetin Türkiye’deki hükümet yetkilileriyle görüşeceği, Türkiye’deki Afgan vatandaşlarının da katılacağı “Afgan Halk Tüccarları Konferansı”nda konuşacağı ve bir dizi toplantıya katılacağı belirtildi. yatırım çekmeyi hedefliyor.

Ekonomi sosyal medyanın en ilgi çekici konularından biri iken Afgan heyeti dikkatleri üzerine çekmez mi?

Protokol kuralları, güvenlik kuralları,

Geçmiş anılardan

Faiz teorilerine göre yorumlanır.

Ekonomistlerin de endişeleri vardı.

Merak ettiğiniz bir şey var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu