Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Akbelen’e ulaşmamamız için kimlik kontrolü yapılıyor

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı’nda Pazartesi sabahı başlayan ağaç parçasına karşı İkizköy halkının mücadelesi sürüyor. Can savunucuları ve köylülere destek vermek için Bodrum’dan Akbelen Ormanı’na gitmek isteyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, konvoylarının ilçe çıkışında durdurulduğunu ve kimlik kontrollerinin yapıldığını paylaştı.

ARAS: KİMLİK KONTROLÜ ZAMAN VERİLMEDEN YAPILIYOR

Twitter hesabından bir görüntü yayınlayan Ahmet Aras, “Burada uçağa yetişecek olanlar var, hastanelere gidecekler var. Burada savaşmayacağız, destek vereceğiz. güvenlik sorunu mu yaşıyorsunuz?”

Uygulamaya tepki gösteren Aras, “Akbelen’e ulaşmamızı engellemek için Bodrum çıkışında hiç yapılmayan bir kimlik kontrolü uygulaması talimatını verenleri kınıyorum. Bu konvoyda kimliksiz mülteci ve terörist yok. Bu konvoyda Bodrum’un seçilmiş Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, “Bodrum’un en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Bodrum Kent Konseyi Başkanımız, hukukçularımız ve vatandaşlarımız var. Nedir bu zulüm? Kimi korumak için bu zulüm? Yazıklar olsun sana.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu