Haber

GELİYORLAR! Eskinin dönüşü ağustos ayında mı olacak? Uzman, geri giden Venüs’ü değerlendirdi… İşte Ağustos ayı!

Astrolog Nihan Bitgen’in Ensonhaber için yazdığı yazı şöyle;

Kova Dolunayı ile Ağustos’a kadar “Merhaba”ardından 31 Ağustos’ta Balık Dolunayı ile. “Hoşçakal” diyeceğiz. Yani bu ay her zamankinden farklı olarak 2 dolunay yaşayacağız. 16 Ağustos’ta Aslan Yeniayı ile birlikte gökyüzü ateş gücüyle dolacak.

Aynı zamanda 24 Ağustos’ta kabusumuz Merkür retrosu başlıyor. Geri giden Venüs ile bağlantılar testler verirken, Başak burcunda geri giden Merkür’de sağlık, çalışma ortamları, teknoloji ve iletişim açısından bazı sorunlarla karşılaşabiliriz.

Kader etkileri gündemde

Astrolog Nihan Bitgen, Ağustos ayının detaylarını şu sözlerle açıkladı;

Kader olaylarını tetikleyen ay düğümleri, Temmuz ayında Terazi ve Koç eksenine geçti. Bu değişim devam eden Venüs retrosu ile birleşince ilişkiler ana gündemimiz oldu.

Ağustos ayında dolunay ve yeniayların tetiklenmesiyle birlikte, bitmesi gereken, temelsiz, inanılmaz ve özgür hissedilen bağlar da sona erecek.

Kova Dolunayı

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bizi bulunduğumuz yerde ayakta tutan o bağları artık koparıyoruz. İnovasyon için isyan etmemiz gerekiyorsa, isyan edeceğiz. Zaman zaman geri çekilebilmek için dengeyi bulmak isteyebiliriz. Bu dolunay son 1,5 yılda yaşadığımız tutulmaları tetikleyeceği için kader olayları ile karşılaşabiliriz.

Aslan Yeni Ay

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay yaşayacağız. Uranüs’ün sert temasıyla, dürtüsel olarak imaj değişikliğine gitmek veya finansal açıdan riskli yatırımlara girmek isteyebiliriz, dikkatli olun.

Yeni aylar, yeni bir işe başlamak için ideal süreçlerdir. Güvenle girişimde bulunmak için gökten destekleniyoruz.

Ancak işveren ya da baba gibi otorite figürleriyle çatışmamaya ve ego savaşına girmemeye dikkat edin. Chiron’a açı veren Venüs, bu yeni ayın kalp ağrısı için bir merhem olduğunu gösteriyor. Hiç beklemediğimiz bir anda eski sevgililerden pişmanlık dolu dönüşlere tanık olabiliriz.

Balık Dolunay

Bu ayı 31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcundaki dolunay ile kapatıyoruz. Şimdi disiplin zamanı. Satürn’ün etkisiyle dağınık zihinlerimizi toplar ve sorumluluk alırız. Ancak üzerimizdeki bir baskıyla da kendimizi sınırlanmış hissedebiliriz. Burada duygusal ihtiyaçları gözlemlemek çok değerlidir. Sevgiyi almak – vermek bu devirde kolay olmayacak. Sağlıklı bağlantılar kurmaya ve gereksiz sinirliliklerden kaçınmaya dikkat etmeliyiz.

[email protected]

eflanihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu