Haber

Good Party’nin Altı Sofraya Dönüşüne Ünlü İsimlerden Dikkat Çeken Tepkiler

Bugünlerde herkesin gözü, kulağı Millet İttifakı’nın açıklanacak olan Cumhurbaşkanlığı adayında. Meral Akşener geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olmasına tepki göstererek Altılar Masası’ndan ayrılmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla Güzel Parti Genel Başkanı Meral Akşener masaya döndü.

Meral Akşener’in Altı Masa’dan ayrılışına tepkisiz kalamayan ünlü isimler, şimdi de Uygun Parti’nin masaya dönüşüyle ​​ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Mart’taki toplantının ardından çok tartışılan bir karara imza attı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını kabul etmeyerek masadan ayrıldı.

Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterse de iki belediye başkanından biri ‘Genel Önderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğiz.

Meral Akşener’in Altı Masa’dan ayrılması karşısında hem siyasetçilerden, hem kamuoyundan hem de ünlü isimlerden yansımalar gecikmedi…

Tüm bu gelişmelerin ardından Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu devreye girerek Uygun Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i masaya dönmesi için ikna etti.

İddialara göre Düzce Partisi, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ndan ‘etkili ve otoriter’ genel başkan yardımcısı olmalarını istedi.

Meral Akşener’in masaya dönmesinin ardından sosyal medyadan açıklamalar da gecikmedi…

Ardından ünlü isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi! ?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in “Nerede kalmıştık?” Sermiyan Midyat’ın tweet’ine yanıt vermesi uzun sürmedi…

Ece Üner yerinde bir benzetme yapmış diyebiliriz…

?

?

?

Ne düşünüyorsun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu