Haber

Kadın futbolcu Nevide Çiçek dizi setlerine transfer oldu

Uzun yıllardır yeşil sahada forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Nevide Çiçek aynı zamanda oyunculuk, modellik ve sunuculuk da yapıyor. Lübnan’da düzenlenen Miss Tourism University adlı güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil eden ve 4. olan Çiçek, şimdi de dizi setlerine girmek için hazırlıklara başladı. Yakında ekranlarda yer alacak Nevide Çiçek, hayatını, hobilerini, futbol mesleğini ve hedeflerini anlattı.

“HERKES OYUNCULUK OLAMAZ”

İzmir’de doğduğunu belirten Nevide Çiçek, “Oyunculuk ve sunuculuğa ilgim var. Daha önce Lübnan’da düzenlenen Miss Tourism University adlı güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştim. Dünya çapında bir yarışmaydı ve Türkiye 4.’sü oldum. .Yarışmada Miss Best Body oyunun kraliçesi seçildim.Şimdi güzel bir projeye adım attım ve bundan çok mutluyum.Herkesin oyuncu olamayacağını düşünüyorum çünkü oyunculuk kolay görünen bir meslek ama asla kolay değil… Ezber gerektiren bir meslek, ancak ezberi, diksiyonu ve eğitimi iyi olan kişiler oyuncu olabiliyor. “Ve elbette sevdiği bir meslekse başarılı olabilir” dedi.

“DEMET ÖZDEMİR’İ ÖRNEK ALDIM”

Artık oyunculuğa ciddi bir adım attığını belirten Çiçek, “Bunun için çok emek verdim. Hedeflerim çok yüksek ve iyi yerlerde olmak istiyorum. Bu yüzden eğitimlerime devam ediyorum. Hayır” dedi. Ne kadar eğitimli olursam olayım, diksiyonum ne kadar iyi olursa olsun, mimiklerimi ne kadar iyi yaparsam yapayım, “Kendimi geliştirmem ve daha iyi yerlerde olmak için elimden gelenin en iyisini yapmam gerekiyor. Bu açıdan eğitim benim için her açıdan çok değerli. Türk oyuncular arasında örnek aldığım isimler var. Bunlardan biri Demet Özdemir, erkeklerden biri de Çağatay Ulusoy” dedi.

“Futbolun ERKEK İŞİ OLMADIĞINI GÖSTERDİK”

Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda futbolcu olan Çiçek, futbol kariyerinden de bahsetti. Çiçek, “Yaklaşık 6 yıldır futbolla ilgileniyorum. Futbola olan ilgim ortaokulda başladı ve devam ediyor. Zorlukları başarmayı seviyorum. Futbol benim için de zor bir meslekti. Özellikle kadınlar için daha zor. O zor işi başarmayı sevdiğim için ilgim o kadar gelişti ve daha başarılı hale geldi.” “Sonradan futbol vazgeçilmezim oldu. Herkes futbolun ‘erkek işi’ olduğunu söylüyor ama biz kadınlar aslında futbolun sadece erkek işi olmadığını gösterdik. Çünkü erkeklerden daha iyi futbol oynayan başarılı kadınlar var” dedi.

“Oyunculuk daha zor”

Oyunculuk ve futbolun da zor olduğunu belirten Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İki mesleği karşılaştırırsak oyunculuk daha zordur. Çünkü her zaman ezber gerekir ve diksiyonun iyi olması gerekir ama futbolda değil, sadece bilgi sahibi olmak gerekir.” Futbolda yetenek ve hızlı olmak önemli bir anlamda oyunculukta.” “İlerlersem bir daha futboldan vazgeçmeyeceğim. Futbol benim için vazgeçilmez şeylerden biri… Sadece hobi olarak ilgileniyorum ve boş zamanlarımda maçlara gidiyorum. Bundan 5 yıl sonra şunu görüyorum. Herkes tarafından sevilen, saygı duyulan, hayallerini gerçekleştirmiş bir oyuncuyum.”

aziziye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu