Haber

Trabzon’da Boşandıktan Sonra Eski Eşini Boğarak Öldüren Sanığın Yargılaması Başladı

Boşandıktan sonra birlikte yaşadığı eski eşini boğarak öldüren sanığın davası Trabzon’da başladı.

Ortahisar ilçesinde 30 Nisan 2023’te eski eşi Ebru U’yu boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Muammer Y. ile çocukları AY ve AY partisinin avukatları ve yakınları, Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katıldı.

Tutuklu sanık savunmasında, eski eşiyle boşandıktan sonra çocukları için birlikte yaşamaya başladıklarını, mağdurun kendisine sürekli hakaret ettiğini ve çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etti.

Mağdurun olaydan önceki gün kendisini aldattığını öne sürerek hakaret etmesi üzerine tartıştıklarını, sabah uyandığında ise mağdurun üzerine çıkıp onu boğmaya başladığını iddia eden Muammer Y., bel fıtığı nedeniyle yataktan kalkamadığını, kendini kurtarmak için maktulün boğazını sıkarak karşılık verdiğini, bir süre sonra hareketsiz kalması sonucu onu terk ettiğini söyledi. iddia etti.

Kapıyı kilitleyip evdeki çocuklara kapıyı açmamalarını söyleyerek odadan çıktıktan sonra polise teslim olduğunu belirten Muammer Y., öldürme niyetinin olmadığını, kurtarmak için maktulün boğazını sıktığını iddia etti. kendisi.

Duruşmada müşteki olarak dinlenen sanığın oğlu AY (16), olay gecesi annesinin babasına saldırdığını, tokat attığını ve elbiselerini yırttığını, sabah babasının ağlayarak yanlarına geldiğini ifade etti. ve ambulansı aramalarını söyledim.

Annesinden sürekli şiddet gördüğünü söyleyen AY, babasından şikayetçi olmadığını belirtti.

Sanık kızı AY (12) de sabah uyandıklarında babasının teslim olmaya gittiğini belirterek ambulans çağırmalarını istediğini söyledi.

Cumhuriyet savcısı ve sanık avukatlarının ifadelerinin ardından mahkeme heyeti, sanığın durumunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu