Ekonomi

Türkiye’nin En Yenilikçi Müzik Kanalı: Warble Music Artık Sizlerle

İngiltere merkezli Warble Medya LTD, Medya Martı ve Warble Medya şirketlerinin yayınladığı şarkılardan kliplerin yer aldığı yeni YouTube kanalı “Warble Music”i resmi olarak açmanın heyecanını yaşıyor.

Warble Music, yalnızca bu plak şirketlerine bağlı sanatçıların müzik görsellerini bu kanal üzerinden yayınlayacak ve böylece müzikseverlere Medya Martı ve Warble Medya şirketlerinin ürettiği müziğe eşlik eden çarpıcı görsel içerikleri keşfetme fırsatı sunacak. Müzik videolarının bu kanalda yayınlanabilmesi için sanatçıların ya bu plak şirketlerinden birinden çıkması ya da bu plak şirketlerine bağlı alt etiketlerden birinden çıkması gerekmektedir.

Farklı türlere yayılan çeşitli müzik videoları sunan kanal, izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunacak ve sanatçılara daha geniş bir kitleye ulaşma fırsatı sunacak. Kanalın adı ve logosu, Warble Medya LTD ile bu müzik şirketleri arasındaki sinerjiyi temsil edecek şekilde özenle tasarlandı.

Bu lansmanı kutlamak için Warble Music ilk video klipleri de yayınladı. Bu ilk klipler, kanalın yüksek kaliteli müzik ve görsel içeriğe olan bağlılığını yansıtmayı vaat ediyor.

Warble Music’i YouTube’da takip ederek Medya Martı ve Warble Medya etiketlerinin ürettiği en iyi müzik videolarını görebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cigli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu